Cari Lirik Lagu Sayang Via Vallen

sayang, opo kowe krungu jerit e ati ku mengharap engkau kembali sayang nganti memutih rambut ku rabakal luntur treno ku wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu duko pujane ati nanging koe ora ngerti kowe wes tak wanti wanti malah jebul sak iki koe mblenjani janji jare sehidup semati nanging opo bukti kowe medot tresno ku demi wedoan liyo yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten merana urip ku aku welasno kangmas. . .…